Imi place…

Sa ma trezesc dimineata cu razele soarelui pe fata,sa zambesc o clipa si apoi sa adorm la loc,fericita ca  voi avea parte de o zi frumoasa.

Sa ascult muzica la casti in fiecare zi in drum spre scoala,indiferent daca vremea este buna sau nu,indiferent daca sunt intr-o dispozitie proasta sau nu.

Sa ma urc intr-un autobuz si sa cobor la intamplare in cine stie ce statie necunoscuta,pentru ca apoi sa ma plimb,tot la intamplare, pe strazi.

Sa ma intind in pat si sa visez cu ochii deschisi,sa-mi fauresc in minte tot felul de scenarii fantastice si sa nu mai vreau sa ma intorc la realitate.

Sa ma plimb pe malul marii seara la apus,cand vantul sufla nici usor nici tare si totul se coloreaza in tonuri ireale si te simti ca intr-un basm.

Sa pierd ore intregi vorbind la telefon cu cineva de la care abia mi-am luat la revedere,pentru ca brusc apar lucruri care trebuie neaparat spuse.

Sa ma bucur de lucrurile marunte,zilnice,insesizabile,carora lumea nu le acorda prea mare importanta si sa fac din ele un motiv de fericire.

Sa zambesc din senin oamenilor de pe strada,sperand ca si ei imi vor zambi inapoi.

Imi place sa…TRAIESC.

Pain___Pleasure_by_seachildSursa imagine: http://www.deviantart.com/art/Pain-Pleasure-144765004

Reclame